L Oreal Profesionnnel Serie Expert

PRODUSE ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI
aminexil fioleDensity Advanced– şampon densificator – Stimulează rădăcina firului de păr şi revigorează. Previne căderea părului. Pentru un rezultat mai bun se poate folosi împreună cu fiolele împotriva căderii părului Aminexil Advanced. FIOLELE AMINEXIL ADVANCED favorizează fixarea părului, stimulând activitatea rădăcinii capilare. Noul aplicator roll on  conferă o senzaţie răcoroasă, ca de gheaţă, ce tonifiază scalpul şi intensifică  eficacitatea  formulei. Rezultatul este un păr bine implantat în pielea capului, puternic şi rezistent. Căderea părului este puternic diminuată.Tratamentul se poate face într-o cură de întreţinere de 10 flacoane sau cură intensivă cu 42 de flacoane (tratament pentru acasă).

PRODUSE ANTIMĂTREAŢĂ
instant clearINSTANT CLEAR Este un tratament specific pentru scalpul cu mătreaţă, dar şi pentru părul uscat sau colorat (vopsit). Are o acţiune anti-mătreaţă de durată, purificând părul şi scalpul. Părul este hrănit, culoarea este protejată şi îşi păstrează strălucirea pe termen lung. Rezultatul este un păr curăţat şi purificat de mătreaţă, în profunzime, de la rădăcină până la vârfuri.

 

PRODUSE PENTRU SCALPUL SENSIBIL

sensi balanceSENSI BALANCE este un şampon dedicat celor care au scalpul sensibil. Calmează mâncărimile şi hidratează pielea capului. Se poate utiliza şi zilnic. Rezultatul este reducerea imediată a iritaţiilor şi a senzaţiilor de disconfort de la nivelul scalpului.

 

 

PRODUSE PENTRU PĂRUL GRAS ŞI NEVOPSIT
pure resourcePURE RESOURCE este un şampon purificator care îndepărtează delicat excesul de sebuum şi reechilibrează pielea capului. Ajută la menţinerea în echilibru a secreţiilor scalpului. Tehnologia Citramine ajută la hidratarea, refacerea circulaţiei sângelui şi a filmului hidrolipidic al scalpului, restaurând aspectul normal al părului. Şamponul curăţă în profunzime părul şi combate disconfortul provocat de mâncărimi. Părul devine mătăsos şi strălucitor.

 

PRODUSE PENTRU PĂRUL SLĂBIT SAU DETERIORAT
prokeratin-refill

 

 

 

 

 

 

Şamponul Pro Keratin Refill hrăneşte în profunzime şi conferă supleţe părului tău. Acest şampon este primul tratament  pe baza de pro-cheratină care consolidează structura naturală a părului şi conferă rezistenţă fibrei. Este potrivit pentru îngrijirea părului degradat, slăbit din cauza vopsirilor repetate sau decolorat. Formula îmbogăţită cu Pro-cheratină compensează pierderea de substanţe esenţiale părului şi corectează aspectul slăbit sau deteriorat al fibrei capilare. Părul este protejat de agresiunea factorilor externi, zi după zi. Şamponul oferă părului tău o curăţare profundă cu ajutorul ingredientelor active Pro-keratin şi Incell, care lucrează împreună pentru a lăsa părul hidratat, sănătos, strălucitor şi cu o rezistenţă de până la 70% la rupere.

PRODUSE PENTRU PĂRUL SUBŢIRE ŞI FĂRĂ VOLUM
volumetry

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VOLUMETRY este un tratament pentru părul fin şi lipsit de volum, cu efect anti-gravitaţie. Oferă volum, densitate şi supleţe firului de păr. Formula conţine o combinaţie unică de Intra-Cylane, care intensifică susţinerea fibrei capilare din interior şi Hydralight, ingredient cunoscut pentru proprietăţile hidratante, care nu încarcă părul. Rezultatul este un fir de păr cu corp şi volum iar coafura are un aspect lejer fără a fi încărcată. Tratamentul include şampon, mască, tratament spray şi spray SOS pentru volum.

PRODUSE PENTRU PĂRUL REBEL ŞI NEDISCIPLINAT
lissLiss Unlimited a fost special conceput pentru părul rebel, dificil de controlat şi aranjat. Este un şampon de netezire pentru părul dificil de controlat ideal pentru toate tipurile de păr rebele. Purifică scalpul, controlează şi hrăneşte părul rebel. Conferă netezire, control, supleţe. Rezultatul este că te vei putea bucura de până la 4 zile de netezire, chiar şi în condiţii de până la 80% umiditate.

 

PRODUSE PENTRU BUCLE SAU PENTRU PĂRUL ONDULAT
curl contour

 

 

 

 

 

 

 

 

CURL CONTOUR este un tratament pe bază de şampon, mască reparatoare şi tratament spraz creat pentru părul cu bucle sau ondulat. Defineşte buclele, le vitalizează şi le dă strălucire, devenind astfel suple, elastice şi perfect definite. Ajută şi la descurcarea părului ondulat încâlcit.

PRODUSE PENTRU PĂRUL USCAT
Intense repairINTENSE REPAIR include un şampon hrănitor, o mască nutritivă şi un tratament spray pentru părul uscat care ajută la nutriţia si repararea părului, oferindu-i supleţe. Repară cu blândeţe părul uscat, hrănindu-l şi netezind cuticula. Părul devine suplu, strălucitor şi uşor de coafat.

PRODUSE PENTRU PĂRUL FRAGIL ŞI FOARTE DETERIORAT
absolut_repair_cellular

 

 

 

 

 

 

 

ABSOLUT REPAIR CELLULAR este o serie de produse pentru părul blond sau şuviţat excesiv, care se rupe foarte uşor. Produsele conţin vitamina B6 revitalizantă , care conferă rezistenţă şi supleţe firului de păr, netezindu-l şi oferindu-i înapoi strălucirea, rezultatul fiind repararea în profunzime, pentru un păr restructurat de la rădăcină până la vârfuri.
Tratamentul include fiole powerdose, şampon reparator, balsam reparator, tratament reparator, lapte spray, ser însă toate aceste produse nu se folosesc concomitent, ci alternativ, în funcţie de sfatul specialistului.

PRODUSE PENTRU PĂRUL BLOND, VOPSIT INTEGRAL SAU CU ŞUVIŢE
shine blondeSHINE BLONDE include şampon reparator pentru protecţia nuanţelor de blond care lasă părul strălucitor, radiant, moale şi mătăsos. Ajută la neutralizarea tonurilor nedorite de galben. Conţine micro-pigmenţi – substante active pentru strălucire, ceramide fortifiante pentru regenerare, extract de lămaie, substanţe pentru protecţia culorii şi substanţe active anti-calc. Acţionează împotriva efectelor nocive ale apei, asigurând un păr sănătos şi o culoare vibrantă, strălucitoare. Repară delicat, conferă stralucire şi luminozitate ultra-naturala părului blond. Crema tratament conferă luminozitate şi ajută la neutralizarea şi strălucirea reflexelor.

PRODUSE PENTRU PĂRUL CĂRUNT SAU ALB
silverSILVER – este pentru părul cărunt sau alb şi neutralizează îngălbenirea firului de păr. Are rol activ în revitalizarea părului alb sau cărunt, oferind luciu şi stralucire pentru şuviţele gri sau albe.

 

 

PRODUSE PENTRU PĂRUL VOPSIT
Vitamino-ColorVITAMINO COLOR este un şampon fixator pentru culoare care elimină rezidurile cu delicateţe şi protejează părul colorat. Beneficiază de un sistem de dublă protecţie a culorii: Incell, vitamina E antioxidantă, filtru UV şi magneziu. Fibra capilară este de două ori protejată iar culoarea rezistă mai mult. Culoarea mult dorită a părului tău este fixată şi se va menţine mai mult timp pe păr, protejându-l şi oferindu-i în acelaşi timp şi strălucire.

 

PRODUSE PENTRU PĂRUL CU ŞUVIŢE
Lumino-ContrastLUMINO CONTRAST este un şampon pentru părul cu şuviţe. Îngrijeşte şuviţele prin învăluirea firului de păr în uleiuri specifice şi pentru a proteja conţinutul de lipide. Conţine derivat de magneziu, filtre UV şi ceramidă. Şuviţele tale vor da senzaţia de netezire şi luminozitate, părul fiind uşor şi strălucitor. Fiecare şuviţă este îngrijită cu precizie, fără a încărca restul părului. Strălucirea şi contrastul sunt accentuate.

Consultanţă în alegerea tratamentului corect / Diagnosticare păr

Cu siguranţă că îţi este dificil să alegi un anumit produs pentru vopsirea, hidratarea sau orice alt tip de tratament de care doreşti să aibă parte părul tău în salonul nostru de înfrumuseţare. Poate nici nu ştii exact în ce categorie se încadrează părul tău (gras, subţire, mixt, normal, uscat etc). Nu îţi fă griji, poţi apela cu încredere la sfaturile noastre. Sunt gratuite şi te pot ajuta să afli care este opţiunea corectă în funcţie de specificul podoabei tale capilare. Înainte de a lua o decizie, fă-ne o vizită la sediul nostru din Bega Shopping Center, unde unul dintre specialiştii noştri îţi va răspunde la toate întrebările şi nelămuririle legate de îngrijirea părului tău.

Comentarii

comments