Moroccanoil

CINE NU-ŞI DOREŞTE UN PĂR SĂNĂTOS, MĂTĂSOS, PLIN DE STRĂLUCIRE?

Vă prezentăm răsfăţul suprem pentru podoaba voastra capilară: tratamentele Moroccanoil, pe baza de ULEI de ARGAN, folosite în cele mai renumite centre de înfrumuseţare din lume, acum la Salon Selena Timişoara!

TRATAMENT PENTRU PĂR SUBŢIRE

lightMoroccanoil Light – este un tratament ideal pentru părul subţire sau de culoare deschisă. Transformă podoaba ta capilară în mod complet, deoarece conţine o formulă care restabileşte proteinele ce îi conferă acestuia rezistenţă: acizii graşi, uleiurile cu omega 3 şi vitaminele pentru strălucire, alături de antioxidanţii pentru protecţie. Este absorbit instantaneu pentru a restaura părul în urma deteriorării produse de factorii nocivi ai mediului înconjurător iar părul se transformă din fragil şi deteriorat în puternic şi flexibil.

TRATAMENT PENTRU PAR CRET

bucleMoroccanoil Curls tratament pentru bucle: îngrijire intensivă pentru fiecare buclă în parte! Răsfăţul suprem de care au parte celebrele vedete de peste hotare, printre care şi J Lo, acum la Salon Selena Timişoara!
Buclele şi onduleurile naturale trebuie să fie netede şi perfect definite pentru un aspect impecabil. Crema intensiv hidratantă pentru bucle este răsfăţul suprem, deoarece este un conditioner care nu necesită clatire, este îmbogăţit cu ulei de argan şi vitamine. Defineşte, hidratează şi hrăneşte fiecare buclă în parte, fără a lăsa reziduuri lipicioase.

TRATAMENT PENTRU PĂR ASPRU ŞI USCAT

mastiMoroccanoil mască intens hidratantă (pentru păr uscat normal spre gros) şi Morrocanoil mască hidratantă light (pentru păr uscat subţire)
Aceste măşti sunt ideale pentru părul care are nevoie de hidratare suplimentară. Sunt bogate în ulei de argan, hrănesc şi hidratează în profunzime, îmbunătăţind textura părului, elasticitatea şi strălucirea acestuia.

 

TRATAMENT PREVOPSIRE

prevopsireTratamentul Moroccanoil Light este ideal înainte de vopsirea părului. Se aplică într-o anumită cantitate, în funcţie de tipul de păr, direct pe părul uscat pentru a echilibra porozitatea şi a permite aplicarea mai uniformă a culorii. Se poate adăuga oricărui amestec de vopsea pentru o protecţie absolută, strălucire şi un grad maximum de absorbţie a vopselei.

 

Consultanţă în alegerea tratamentului corect / Diagnosticare păr

Cu siguranţă că îţi este dificil să alegi un anumit produs pentru vopsirea, hidratarea sau orice alt tip de tratament de care doreşti să aibă parte părul tău în salonul nostru de înfrumuseţare. Poate nici nu ştii exact în ce categorie se încadrează părul tău (gras, subţire, mixt, normal, uscat etc). Nu îţi fă griji, poţi apela cu încredere la sfaturile noastre. Sunt gratuite şi te pot ajuta să afli care este opţiunea corectă în funcţie de specificul podoabei tale capilare. Înainte de a lua o decizie, fă-ne o vizită la sediul nostru din Bega Shopping Center, unde unul dintre specialiştii noştri îţi va răspunde la toate întrebările şi nelămuririle legate de îngrijirea părului tău.

Comentarii

comments