Produse marca Babor – Gama Skinovage

Produse profesionale pentru cosmetică

Babor înseamnă, în câteva cuvinte, cosmetice de cea mai înaltă calitate, create printr-o combinaţie unică între cele mai noi descoperiri ştiinţifice din domeniu şi ingrediente active din natură, atent alese de experţii acestui brand de lux, folosit în cele mai renumite SPA-uri din toată lumea. Ultima inovaţie din domeniul produselor cosmetice profesionale din gama Babor Skinovage este Oxygen energizing Cream. Skinovage este gama inovativă a renumitului brand BABOR care oferă o experienţă inegalabilă pentru îngrijirea tenului tău. Indiferent că este un hidratant concentrat, un vitaminizant pentru piele sau adevărate comori de frumuseţe din Africa de Nord, SKINOVAGE adună întreaga experienţă a specialiştilor BABOR, bazându-se foarte mult pe ingredienţii activi extraşi din natură.

babor-2Specialiştii cosmeticieni ai Salon Selena folosesc toată gama de produse Babor – SKINOVAGE: Oxygen energizing Cream, Argan Calming repair Cream, Selection ultimate Care, Selection ultimate Gel Spray, Selection ultimate Foam Mask, Selection ultimate treatment MIMICAL CONTROL conţine un sistem inovativ în domeniul produselor cosmetice profesionale, alături de coenzima Q10, care acţionează cu o triplă eficienţă: dizolvă întinderea de la nivel microscopic a pielii, prin blocarea impulsurilor nervoase care duc la contractarea permanentă a celulelor, astfel că întinderile microscopice se diminuează considerabil; activează producerea endorfinei, supranumit şi „hormonul fericirii” iar endorfina stimulează celulele ce sunt implicate în combaterea activă a îmbătrânirii tenului; ridică, prin coenzima Q10, nivelul de energie al tenului, rezultatul fiind un ten mai frumos, mai luminos, cu aspect mai tânăr, ridurile existente atenuându-se.

Moist Intense Cream asigură tenului dumneavoastră o hidratare triplă: reface canalele fragile printr-un extract din fructul de rodie. Reactivează circuitul natural al apei din piele ceea ce face ca hidratarea să aibp loc din nou într-un mod optim între celulele şi straturile de piele; măreşte hidratarea şi reîncarcă rezervorul de apă al tenului dumneavoastră; conţine extracte de cactus de apă şi cactus mexican şi acidul hyaluronic. Rezultatul este un ten hidratat la un nivel optim, cu mai multă elasticitate.

Complexul C Cream asigură tenului dumneavoastră sănătatea şi regenerarea de care are nevoie, revitalizând pielea uscată şi sensibilă, cu aport de vitamina A, E şi C.
Babor – gama Skinovage este utilizată în cele mai de renume spa-uri din lume: binecunoscutele lanţuri hotelier Mariott şi Ritz, resorturi de lux din Turcia, Las Vegas, New-York şi în cele mai luxoase hoteluri de 7 stele din Emiratele Arabe Unite.

Comentarii

comments