Oja semipermanentă este un produs inovator în domeniul manichiurii-pedichiurii, tot mai popular, cel puţin în străinătate, şi care are toate şansele să detroneze încet, dar sigur, moda unghiilor cu gel. Manichiura cu oja semipermanentă reprezinta, pentru tot mai multe femei, o alegere bună, sănătoasă, dar şi accesibilă din punct de vedere financiar. În ceea ce priveşte compoziţia, oja semipermanentă se aseamănă foarte mult cu cea normală. Are însă un plus aparte: o strălucire deosebită şi o textură mult mai rezistentă. De asemenea, diferenţa dintre aplicarea ojei comune şi a celei semipermanente constă în faptul că cea din urmă necesită un procedeu puţin mai complex, care include şi folosirea unei lampe cu raze UV. Tocmai din acest motiv, manichiura şi pedichiura cu oja semipermanentă pot fi realizate doar în saloanele specializate.

Sigur că vei fi interesată şi de avantajele acestei alegeri, faţă de manichiura cu gel, referindu-ne aici atât la aspectul estetic, cât şi al celui legat de sănătea unghiilor. Manichiura semipermanentă este potrivită pentru orice tip de unghie, indiferent de mărime sau formă. Spre deosebire de gel, care prin compoziţia sa, este rigid, oja semipermanentă este elastică, de aici şi aspectul ei natural, în comparaţie cu manichiura cu gel. Poate fi realizată în orice culoare şi nu necesită aplicarea unui strat mai generos, cum este cazul uneori în cazul manichiurilor cu gel care, din aceasta cauză, pot avea câteodată un aspect îngroşat. Oja semipermanentă îşi păstrează culoarea şi luciul şi rămâne intactă aproximativ câteva săptămâni, chiar dacă găteşti, speli vase sau faci curăţenie.
Oja semipermanentă nu afectează unghiile, dimpotrivă, este recomandată femeilor care au unghii casante sau exfoliate, deoarece protejează unghiile şi le întăreşte.

Comentarii

comments