Din cele mai vechi timpuri şi până în zilele noastre, machiajul a fost şi este folosit pentru orice ocazie. Chiar dacă vrei doar să corectezi, să acoperi mici imperfecţiuni sau îţi doreşti un look nou, poţi apela cu încredere la specialiştii Salon Selena, trainuiţi în arta machiajului profesional.

Trebuie să ştii că, indiferent de vestimentaţia şi coafura aleasă, arta machiajului îşi spune cuvântul. La Salon Selena vei găsi nenumărate variante, de la machiajul de zi, la cel de seară şi în special, machiajul pentru ocazii deosebite, cel de mireasă, pentru nuntă / botez / zile de naştere / banchet / absolvire şi altele. Salon Selena înseamnă respect pentru imaginea ta, astfel că produsele cu care lucrăm sunt profesionale, din gama Paese, Make up Forever si Mac. Pe lângă toate acestea, experienţa make-up artiştilor Salon Selena va şi fi ea aliatul tău numărul 1,  pentru ca să îţi punem în valoare trăsăturile şi frumuseţea ta naturală.

Pentru machiajele de mireasă, specialiştii Salon Selena îţi recomandă să te programezi din timp pentru o şedinţă de simulare, pentru a-ţi alege culorile preferate şi a vedea exact cum se potrivesc acestea cu tenul, nuanţa ochilor tăi şi celelalte elemente individualizate ale chipului tău (forma sprâncenelor, forma gurii, forma feţei).

Comentarii

comments