• Vopsea cu amoniac:

ACUM la SALON SELENA: Colorarea perfectă a părului tău este posibilă acum, datorită tehnologiei în trei dimensiuni a vopselei profesionale Evolution of the Color³ cu care lucrează hairstiliștii Salon Selena.

Evolution of the Color³ este noua vopsea permanentă oxidativă lansată de ALFAPARF MILANO. Datorită tehnologiei exclusive CUBE 3D TECH, acest nou tip de vopsea de păr garantează performanţe nemaivăzute până acum în manoperele de colorare profesională: culoare excelentă şi îngrijire maximă a părului în timpul vopsirii.

Această vopsea protejează pigmenţii de culoare în timpul amestecării, împiedicând oxidarea lor înainte de aplicare. Pigmenţii neoxidaţi fiind mai mici, pătrund adânc în firul de păr, şi în cantitate mai mare, chiar şi atunci când cuticula este foarte puţin deschisă. Vopselele Evolution of the Color³ ale Alfaparf Milano conțin acid hialuronic, care are rolul de a forma un inveliş în jurul firului de păr, înveliș ce permite o distribuţie uniformă a culorii şi aderenţă maximă pe păr. În plus, ajută la menţinerea nivelului optim de hidratare a părului. Micropigmenţii conținuți de acest tip de vopsea pătrund excelent în fibra capilară şi se reunesc în molecule mari şi structurate, care se fixeaza în cortex.
Rezultatele sunt culoare perfectă și o podoabă capilară perfectă, după 12 spălări nuanţa Evolution of the Color³ este cu 19% mai intensă.

ALFAPARF
Evolution of the Color³:
– acoperă părul alb mai bine în peste 89% dintre cazuri, oferind o intensitate a nuanței părului de +29%
– părul este cu aproape 70% mai uşor de pieptănat
– elasticitate maximă
– oferă strălucire și un aspect natural și sănătos podoabei tale capilare
– te poți bucura de nuanţe splendide de marouri pentru rezultate extra-naturale de ultimă modă, moderne, bogate în reflexe intense multifaţetate, expresie clasică a feminităţii şi eleganţei
– nuanțele de roșu, aflate la mare căutare anul acesta (roşu arămiu, roşu mahon şi roşu intens) au reflexe mai vibrante. Noile formule de roşu pur conţin pigmentul PYRAZOLE, pentru reflexe mai luminoase şi rezultate mai intense şi de lungă durată
– include o paletă completă de nuanţe pentru obţinerea tonurilor foarte deschise de blond, de la tonuri calde aurii până la tonuri nisipii bogate

  • Vopsea fara amoniac:

Linia de vopsele permanente fără amoniac Color Wear are un efect uimitor, datorită extractelor de plante pigmentatoare pe care le conţine (şofranul, indigoul şi rubbia tinctorum) reflexele de culoare sunt mult mai intense cu un rezultat de o strălucire deosebită. Aceste vopsele au o rezistenţă foarte bună, datorită taninului – un agent natural de fixare, care leagă culoarea de fibra capilară, oferind culorii o durabilitate mărită cu 30%.

color-wear-1

 

Un alt avantaj este că acest tip de vopsele de păr lasă podoaba dumneavoastră capilară extrem de netedă şi de moale, datorită concentraţiei mari de principii naturale din formula produsului. Datorită absenţei amoniacului, vopseaua Alfaparf ColorWear acţionează ca un tratament pentru păr pe toată durata vopsirii.
Acest tip de vopsea este recomandat:
– pentru toate persoanele care doresc o colorare a părului fără amoniac
– pentru a da reflexe în vogă părului natural
– pentru a oferi luminozitate şi intensitate culorii naturale a părului dumneavoastră
– pentru a acoperi firele de păr alb, în proporţie de până la100%
– pentru a nuanţa şuviţele sau părul decolorat de soare, pentru un look nou
– pentru a uniformiza culoarea, pe toată lungimea părului
– pentru a reîmprospăta culoarea şi strălucirea părului tratat chimic şi lipsit de strălucire

Consultanţă în alegerea tratamentului corect / Diagnosticare păr

Cu siguranţă că îţi este dificil să alegi un anumit produs pentru vopsirea, hidratarea sau orice alt tip de tratament de care doreşti să aibă parte părul tău în salonul nostru de înfrumuseţare. Poate nici nu ştii exact în ce categorie se încadrează părul tău (gras, subţire, mixt, normal, uscat etc). Nu îţi fă griji, poţi apela cu încredere la sfaturile noastre. Sunt gratuite şi te pot ajuta să afli care este opţiunea corectă în funcţie de specificul podoabei tale capilare. Înainte de a lua o decizie, fă-ne o vizită la sediul nostru din Bega Shopping Center, unde unul dintre specialiştii noştri îţi va răspunde la toate întrebările şi nelămuririle legate de îngrijirea părului tău.

Comentarii

comments