Salon Selena Timisoara este locul ideal pentru tine, daca iti doresti o schimbare de look. Cu toate acestea, stim ca in activitatile tale zilnice e posibil sa ai nevoie si de alte produse ori servicii si am vrea sa iti recomandam cativa dintre partenerii nostri.

Magazin online de haine

Daca esti in cautare de hainute si ai vrea sa ai la dispozitie cea mai mare galerie online de imbracaminte, incaltaminte, accesorii sau genti, atunci iti recomandam sa arunci o privire peste StylishCircle – probabil cea mai completa platforma de fashion din Romania. Cu puternic istoric international, platforma aduce clientilor rochii babydoll, rochii bandage, costume pentru barbati sau haine tricotate la cele mai bune costuri, intr-o variatie uriasa de culori si stiluri. Platforma pune la dispozitie si produse mai speciale, cum ar fi rochiile pentru mireasa, rochii pentru nasa, rochii de banchet sau alte asemenea colectii – astfel incat site-ul poate deveni your one-stop-shop, indiferent de evenimentul pentru care te pregatesti.

Furnizor de solutii ERP & CRM

Orice business care doreste sa se dezvolte trebuie sa caute si sa implementeze cele mai bune solutii de management, care impreuna cu echipamentele si echipele sa aduca plus valoare in piata. ScribSoftware ofera in Timisoara un ansamblu de soluţii software, combinate cu o gamă diversificată de echipamente hardware impelementate şi întreţinute printr-o ofertă flexibilă şi variată de servicii dedicate. WinMENTOR Enterprise, programe ERP, solutii CRM, precum si automatizari si Business Intelligence pot ajuta companiile sa isi eficientizeze activitatea.