Alimentaţia necorespunzătoare, poluarea şi stresul, dar mai ales trecerea timpului care nu iartă pe nimeni, iată o serie de factori care expun pielea noastră la numeroase si permanente transformări zilnice.

Echipa de cosmeticieni ai Salon Selena vine în întâmpinarea acestor probleme cu care ne confrutăm fiecare dintre noi, conştient sau nu, oferindu-vă soluţii adaptate fiecărui individ în parte, prin aplicarea tratamentelor cosmetice corecte, în funcţie de fiecare tip de ten şi de problemele dermatologice existente.

Produsele profesionale de lux şi nu de larg consum sunt aplicate de mâini special educate în domeniul cosmeticii faciale, pentru a-ţi trata şi răsfăţa tenul şi pentru a face să dispară orice problemă a pielii feţei, unele mai frecvente (acneea, punctele negre, cearcăne, pori dilataţi), altele mai puţin întâlnite (cuperoza).

Afecţiunile pielii îşi vor lua curând rămas bun de la tine, întrucât avem solutii şi tratamente cosmetice pentru orice nouă provocare, de la hidratarea tenului, la tratamente pentru acnee şi până la atenuarea, chiar eliminarea unor riduri.

TRATAMENTE FACIALE

babor-2Un tratament facial corect, care să aducă pielii tenului tău beneficiile pe care ţi le doreşti, trebuie în mod obligatoriu să includă următoarele etape:·   

  • Demachiere, peeling, tonifiere·
  • Abur cu ozon (15 minute)·
  • Extracţii·
  • Aplicare ser  – oferă un lifting instant sau o hidratare imediată, în funcţie de ten.
  • Masaj facial (15-20 minute)
  • Aplicare mască (15-20 minute)·
  • Aplicare cremă – final

În total, tratamentul facial durează o oră şi jumătate, însă nu vei simţi trecerea timpului, deoarece vei avea parte de 90 de minute de răsfăţ total. Tratamentul facial cu produse Babor Skinovage stimulează oxigenarea celulară, conferind energie, strălucire şi un efect instant de lifting tenului tău.

PIELE CATIFELATĂ PENTRU MAI MULT TIMP

epilatTe-ai gândit vreodată că epilarea poate fi şi o experienţă plăcută? Salon Selena transformă acest deziderat în realitate. Ce-ai spune dacă ai putea să scapi de firele de păr nedorite de pe mâini, picioare şi din alte locuri unde îşi fac loc fără să întrebe (sic!) cu ceara pentru epilat cu ciocolată.

Acest serviciu de înfrumuseţare este perfect pentru persoanele cu piele sensibilă, deoarece acest tip de ceară este foarte delicat, conţine uleiuri vegetale care hidratează în profunzime pielea şi unt de cacao, făcând această experienţă mai puţin dureroasă şi mult mai plăcută.Ceara de epilat de unică folosinţă cu ciocolată folosită de specialiştii Salon Selena are rol energizant, revitalizează şi hrăneşte pielea, oferindu-i catifelare pentru mai mult timp.

Bucură-te de o piele fină şi picioarele tale îţi vor mulţumi!

SPRÂNCENE PERFECTE

Anastasia Soare - spranceneFrumuseţea înseamnă şi sprâncene perfect definite şi conturate iar acum poţi să nu-ţi mai faci griji în această privinţă!

E timpul să dispară eterna problemă a liniei şi formei sprâncenelor tale.

Specialiştii noştri bine trainuiţi în cele mai vestite şcoli de înfrumuseţare din ţară lucrează cu kitul profesional marca Anastasia Soare, care a modelat ani buni sprâncenele elitei de la Hollywood în salonul ei din Beverly Hills. Linia de produse creată de cea supranumită, pe bună dreptate, Regina sprâncenelor, dau o formă frumoasă sprâncenelor dumneavoastră, evidenţiind frumuseţea lor naturală.

GENE LUNGI ŞI CURBATE

geneCu siguranţă că nu toată lumea s-a născut cu gene lungi sau stufoase dar iată că acum, cu ajutorul specialiştilor Salon Selena, puteţi beneficia de minunatele efecte ale unui aspect perfect conturat şi natural. Genele lungi, bine definite şi perfect curbate reprezintă un ideal al frumuseţii feminine încă din vremea Egiptului antic. Ceea ce ştiau iată, şi egiptenii, este bine cunoscut tuturor în zilele noastre. Expresivitatea ta stă în privirea ta. O privire misterioasă şi expresivă poate fi, cu siguranţă, pusă în valoare de genele lungi şi perfect curbate.

Pentru aceasta, îţi propunem genele false. Aşa te vei putea bucura de lungimea mult dorită a genelor tale, având mereu asupra ta aceste adevărate arme ale seducţiei, fără griji şi fără durere.

PENSAT SI STILIZAT SPRANCENE

Comentarii

comments