Manichiură & pedichiură

Cum poţi avea unghii sănătoase şi frumoase? Acum totul poate fi mai simplu şi mai la îndemâna ta. După doar o vizită în salonul nostru de înfrumuseţare, te vei putea bucura de unghii atât de lungi pe cât îţi doreşti, puse în evidenţă de o ojă superbă, rezistentă, care să le ofere un luciu deosebit, în culoarea sau culorile tale preferate. Suntem comvinşi că, atât pentru noi, cât şi pentru tine, unghiile sunt un important element de frumuseţe, care reflectă în acelaşi timp şi starea de sănătate a organismului nostru. O îngrijire nepotrivită atrage după sine efecte neplăcute şi uneori, destul de greu de tratat şi vizibile pe termen lung. Vino la Salon Selena şi împreună vom găsi soluţia potrivită pentru ca tu să te bucuri de o manichiură impecabilă.

Coafură sau cum să alegi stilistul care să te reprezinte

Pentru noi este important să pleci cu zâmbetul pe buze din salonul nostru de înfrumuseţare, pe deplin mulţumită de coafura ta. Dacă îţi doreşti să îţi pui în evidenţă personalitatea sau dimpotrivă, să accentuezi o altă stare de spirit, în funcţie de stilul tău de viaţă, la Salon Selena vei gasi metoda potrivită pentru a arăta aşa cumai visat. Indiferent că-ţi doreşti o coafură clasică sau una mai modernă, ca vrei un păr lung şi drept, ondulat în bucle perfect definite, o coafură fixă care rezistă, o culoare aparte dar care îţi evidenţiază trăsăturile, o tunsoare scurtă dar feminină şi sexy, un breton serios sau chiar asortat unei coafuri simetrice, tip bob sau, de ce nu, o tunsoare pixie atât de în vogă în zilele noastre, specialiştii Salon Selena te vor ajuta ca alegerea facută să te reprezinte.

Piele catifelată pentru mai mult timp

Te-ai gândit vreodată că epilarea poate fi şi o experienţă plăcută? Salon Selena transformă acest deziderat în realitate. Ce-ai spune dacă ai putea să scapi de firele de păr nedorite de pe mâini, picioare şi din alte locuri unde îşi fac loc fără să întrebe (sic!) cu ceara pentru epilat cu ciocolată. Acest serviciu de înfrumuseţare este perfect pentru persoanele cu piele sensibilă, deoarece acest tip de ceară este foarte delicat, conţine uleiuri vegetale care hidratează în profunzime pielea şi unt de cacao, făcând această experienţă mai puţin dureroasă şi mult mai plăcută. Ceara de epilat de unică folosinţă cu ciocolată folosită de specialiştii Salon Selena are rol energizant, revitalizează şi hrăneşte pielea, oferindu-i catifelare pentru mai mult timp. Bucură-te de o piele fină şi picioarele tale îţi vor mulţumi!

epilat

Sprâncene perfecte

Frumuseţea înseamnă şi sprâncene perfect definite şi conturate iar acum poţi să nu-ţi mai faci griji în această privinţă!
E timpul să dispară eterna problemă a liniei şi formei sprâncenelor tale. Specialiştii noştri bine trainuiţi în cele mai vestite şcoli de înfrumuseţare din ţară lucrează cu kitul profesional marca Anastasia Soare, care a modelat ani buni sprâncenele elitei de la Hollywood în salonul ei din Beverly Hills. Linia de produse creată de cea supranumită, pe bună dreptate, Regina sprâncenelor, dă o formă frumoasă sprâncenelor dumneavoastră, evidenţiind frumuseţea lor naturală.

Anastasia Soare - sprancene

Gene lungi şi curbate

Cu siguranţă că nu toată lumea s-a născut cu gene lungi sau stufoase dar iată că acum, cu ajutorul specialiştilor Salon Selena, puteţi beneficia de minunatele efecte ale unui aspect perfect conturat şi natural.
Genele lungi, bine definite şi perfect curbate reprezintă un ideal al frumuseţii feminine încă din vremea Egiptului antic. Ceea ce ştiau iată, şi egiptenii, este bine cunoscut tuturor în zilele noastre. Expresivitatea ta stă în privirea ta. O privire misterioasă şi expresivă poate fi, cu siguranţă, pusă în valoare de genele lungi şi perfect curbate. Pentru aceasta, îţi propunem genele false. Aşa te vei putea bucura de lungimea mult dorită a genelor tale, având mereu asupra ta aceste adevărate arme ale seducţiei, fără griji şi fără durere.

gene

Comentarii

comments