COAFURA – IN FUNCTIE DE STILUL TAU DE VIATA

Podoaba capilară este accesoriul cel mai de preţ al unei femei. Aproape întotdeauna, atunci când admiram o femeie, primul lucru pe care îl apreciem este modul în care arată părul acesteia: culoarea, lungimea, tunsoarea,coafura, precum şi sănătatea firului de păr, reflectată în strălucirea şi fermitatea lui.

COAFURA IN TIMISOARA? HAI LA SALON SELENA!

Echipa noastră de hairstilişti ştie că, pentru tine, aspectul părului este foarte important şi îţi este alături indiferent ce aspect nou decizi să îi oferi.

Fie că vrei să îl tundem radical, să îl vopsim într-o culoare cu totul şi cu totul deosebită sau să îl coafăm pentru evenimentele importante din viaţa ta, noi, specialiştii Salon Selena, îţi venim în ajutor cu sfaturi avizate şi produse profesionale dedicate fiecărui tip de păr în parte, pentru ca tu să te bucuri de el şi de frumuseţea lui.

La finalul şedinţei de răsfăţ vei pleca cu zâmbetul pe buze iar părul tău îţi va mulţumi, cu siguranţă, pentru alegerea făcută. Sigur, dacă vei dori, poţi achiziţiona la plecare produse specifice de îngrijire pentru acasă, alese cu grijă de specialiştii Salon Selena, pentru a respecta nevoile tale şi pentru a te feri de posibilele ingrediente nocive din produsele de înfrumuseţare de larg consum.

Doar aşa te vei putea bucura tot timpul de frumuseţea şi strălucirea părului tău!

*******

Tunsoarea Pixie

Tunsoarea pixie, ca de altfel şi alte tunsori masculine, se potriveşte incredibil de bine multor doamne şi domnişoare, punându-le în evidenţă frumuseţea naturală.

De aceea a fost adoptată cu ardoare de multe dintre vedetele de la Hollywood, alături de numeroase nume sonore din lumea showbizului, solişti, artişti, actori. Începuturile acestui tip de tunsoare vin din anii 1920 însă notorietatea şi-a obţinut-o în anii ’60. Acum este din nou la modă în rândul celor mai avangardiste dintre voi, şi nu numai.

Tunsoarea bob

Tunsoarea bob este frumoasă şi, credem noi, se potriveşte oricărei femei, şi în special doamnelor care activează în mediul de afaceri şi care îşi doresc un aspect perfect, fin şi elegant. Fie că este mai lung sau mai scurt, acest tip de tunsoare îţi va pune în evidenţă trăsăturile tale naturale şi îţi va oferi un aer distins, cochet şi sofisticat. Poate fi purtată perfect întinsă, pentru un aspect business sau chiar cu volum, în cazul în care eşti invitată la un eveniment deosebit.

La salon Selena, in Timisoara, aplicam extensii din par natural la cele mai avantajoase preturi.

Comentarii

comments