Ca fiecare dintre noi, de multe ori te-ai gândit că stilul coafurii tale este unul banal, că nu e nici pe departe aşa cum ţi-ai dori şi că nu te mai reprezintă? Nu este un motiv să te descurajezi, deoarece specialiştii Salon Selenacunosc arta acestor mici sau mari (sic!) detalii care să îţi readucă zâmbetul pe buze, astfel încât să te poţi mândri de un nou look şi să întorci toate privirile.

Unul dintre sfaturile esenţiale pe care le vei primi de la specialiştii noştri este să te bucuri de calităţile înnăscute ale podoabei tale capilare. Dar dacă totuşi îşi doreşti să schimbi tocmai acest aspect care a devenit pentru tine prea obişnuit, noi îţi suntem alături cu idei şi sfaturi utile.

De la perfect întins, la buclele perfecte

Această schimbare de look este una reversibilă într-un timp destul de scurt, dacă te hotărăşti să revii la vechiul tău aspect. La Salon Selena acest tip de schimbare de look se realizează cu ajutorul celor mai în vogă echipamente profesionale de ondulat, buclă cu buclă, astfel încât rezultatul final va fi întotdeauna cel pe care ţi l-ai dorit. Avantajul este că te poţi bucura de câte ori îţi doreşti de o astfel de schimbare de look. Ai grijă însă să nu abuzezi şi să acorzi atenţia cuvenită părului tău, folosind produse profesionale de îngrijire pentru acasă. Doar aşa te vei putea bucura tot timpul de frumuseţea părului tău şi de bucle perfect conturate!

Vezi cum poţi să îţi îngrijeşti buclele pretenţioase şi acasă.

Păr lung şi cu vino-încoace

Părul lung, strălucitor şi mătăsos va fi întotdeauna admirat pentru frumuseţea lui şi pentru aspectul său natural şi sănătos. Dacă are o lungime perfect uniformă şi este tuns drept, poate deveni plictisitor, deoarece dinamismul îi este redus. Specialiştii Salon Selena te vor ajuta să îi oferi formă, volum şi suplete, cu ajutorul şuvitelor. Fie ele inegale sau în scări, şuviţele conferă părului tău senzaţia de volum. Dacă nu are lungimea dorită, poţi opta oricând pentru extensiile din păr natural, cu cheratină, clips sau adeziv.

Schimbări de culoare

Specialiştii Salon Selena îţi vin în ajutor şi cu alte idei pentru a scoate din monotonie părul tău lung şi atât de anost pentru tine: culoarea. Nu ne vom da în lături şi îţi vom mărturisi că această schimbare de look este destul de greu de întreţinut, însă nu este imposibil.

Dacă vei reveni pentru colorarea firelor de la rădăcină la intervalul recomandat de hairstiliştii noştri şi vei folosi şi acasă produse specifice de îngrijire pentru părul vopsit, vei putea să te bucuri de culoarea aleasă, care ţi se potriveşte ca o mănuşă şi îţi pune în evidenţă frumuseţea naturală.

Vezi cum poţi să îţi îngrijeşti şi să îţi menţii pentru mai mult timp culoarea părului tău.

Schimbări de tunsoare

L-ai vopsit, l-ai şuviţat, l-ai mai tuns câte puţin iar acum te-ai hotărât să-i vii complet de hac şi să îl tunzi scurt. Liniile şi unghiurile drepte sunt o opţiune potrivită pentru părul scurt.

Printre beneficiile de care te poţi bucura dacă decizi să îţi faci această schimbare de look este că părului scurt îi stau bine tunsorile geometrice, unghiurile şi liniile perfect drepte.

Există şi unele lucruri pe care trebuie să le ştii şi unul dintre ele este dificultatea de a întreţine această tunsoare. Vei avea nevoie de şedinţe mai dese de îndreptat pentru ca noua ta tunsoare să fie cât mai bine pusă în valoare iar pentru ca formele tunsorii să fie cât mai vizibile şi mai definite, vei avea nevoie de unele mici retuşuri periodice în salonul nostru de înfrumuseţare.

Ar trebui să iei în considerare şi faptul că acest tip de schimbare de look este, în general, rezervată persoanelor cu părul drept. Însă s-ar putea să te prindă bine şi dacă ai părul puţin ondulat în mod natural.

Comentarii

comments