Cum să ai grijă de părul tău, oricum ar fi el

Părul creţ

cret Parul cret este mai rar decât cel drept. Prin urmare, dacă îl îndrepţi, acest lucru va fi vizibil într-un mod neplăcut. Primul truc prin care îţi vom pune în valoare părul creţ natural sau ondulat va fi să îi definim perfect buclele, cu produse speciale, care împiedică firele de păr să se lipească între ele şi nu îi reduc volumul. Din cauza structurii sale, părul ondulat reflectă mai puţin lumina în comparaţie cu cel drept. De aceea are nevoie de ajutor pentru a fi strălucitor şi pentru a avea un aspect sănătos. Produsele folosite de specialiştii Salon Selenasunt special concepute pentru nevoile acestui tip de păr şi au texturi uşoare.

Părul blond

blondPărul blond este superb, atât prin culoarea sa caldă, cât şi prin luminozitatea datorată culorii sale. Dacă eşti blondă natural, trebuie să fii foarte mândră că mama natură te-a înzestrat cu o culoare minunată, pe care mii de femei o obţin în cadrul salonului nostru de înfrumuseţare cu ajutorul vopselelor de păr. Păstrează-ţi blondul natural folosind produse speciale de îngrijire pentru părul blond iar dacă eşti vopsită blond, ai grijă să alegi specialiştii în măsură să îţi recomande produsele potrivite tipului tău de păr, care să îţi pună în valoare culoarea superbă care întoarce toate privirile.

Părul brunet

brunetPărul brunet, deşi este foarte des întâlnit, este foarte pretenţios. Cu toate acestea, este o alegere foarte bună şi este culoarea preferată a unor prestigioase vedete din lumea showbizului internaţional. Dacă vrei să îţi vopsim părul în această nuanţă, specialiştii Salon Selena îţi recomandă pentru început nuanţele de vopsea fără amoniac. Nuanţele acestea vor rezista doar până la şase săptămâni, când vor începe să se decoloreze şi va trebui să ne faci din nou o vizită, pentru a acoperi firele decolorate. În cazul în care culoarea ta naturală este mult mai deschisă, atunci apelează cu încredere la sfaturile primite de la hairstiliştii Salon Selena, care îţi recomandă ca prima vopsire să fie realizată într-un salon de înfrumuseţare profesionist, pentru a evita orice riscuri sau eşecuri care pot interveni în cazul în care faci această procedură de una singură, acasă. Pentru o uniformizare mai bună a culorii, specialiştii Salon Selena combină vopseaua de păr cu un tratament prevopsire, care se poate adăuga oricărui amestec de vopsea pentru o protecţie absolută, strălucire şi un grad maximum de absorbţie a vopselei. Pentru un scalp cu un fir subţire şi mai rar, părul brunet este o alegere mai puţin bună din punctul nostru de vedere, deoarece culoarea accentuează şi mai mult faptul că firul tău de păr este mai rar şi mai subţire. Dacă părul tău este vopsit brunet, este bine să ne faci o vizită la aproximativ 3 săptămâni, ca să îţi vopsim rădăcinile, deoarece rişti altfel să ai un aspect neplăcut datorat decolorării firelor de păr de la baza scalpului.

Părul roşcat

roscatPărul roşcat este, consideră specialiştii noştri si credem că sunt în concordanţă, fără vreo excepţie, cu toţi hairstiliştii de pe mapamond, greu de obţinut, greu de menţinut şi mai ales greu de scos în cazul în care îţi doreşti o culoare nouă. Dincolo de aceste incoveniente, cu toţii suntem de acord că nuanţele de păr roşcat sunt cu totul şi cu totul irezistibile. Părul roşu este o culoare intensă, foarte puternică, însă frumuseţea acestuia este de scurtă durată. O mulţime de factori externi, printre care apa calcaroasă, expunerea prelungită la soare sau poluarea nu fac altceva decât să îi distrugă strălucirea şi culoarea. Pentru un plus de strălucire şi pentru a-l feri de deshidratare şi de uscarea fibrei capilare, specialiştii Salon Selena îţi recomandă să îşi achiziţionezi, pentru acasă, produse speciale de strălucire care se utilizează fără clatire, pentru un efect mai puternic şi de lungă durată.

Părul fragil

fragilPărul fragil este influenţat, de cele mai multe ori, de factorul genetic, astfel că, dacă eşti posesoarea unui astfel de tip de păr, trebuie să ştii că nu stă în puterea nimănui să schimbe acest lucru. Totuşi avem şi veşti bune pentru tine, datorită tehnologiei din zilelor noastre, acum există diverse ritualuri de îngrijire prin care să mascăm oarecum acest aspect al părului, total inestetic. Un păr fragil şi subtire este asociat, în majoritatea cazurilor, cu un exces de sebum, astfel încât cei afectaţi au o dublă problemă, la care se adaugă şi lipsa de volum. Te invităm să ne faci o vizită, pentru a putea să îţi spunem ce produse de îngrijire sunt potrivite pentru acest tip de păr. Specialiştii SalonSelena îţi recomandă să îl vopseşti la intervale mai mari de timp, pentru că, altfel, rişti să sensibilizezi părul şi mai mult.

Părul încâlcit

incalcitPărul încâlcit nu este doar inestetic. Descâlcirea adevăratelor noduri din păr este dureroasă, frustrantă şi ne determină să petrecem mai mult timp în faţa oglinzii, deoarece durează destul de mult, mai ales dimineaţa când ne grăbim să ajungem la birou. Este o problemă des întâlnită în rândul femeilor care au părul foarte subţire, dar bogat.  Ca să nu ajungi să ai mai mereu un păr încâlcit, trebuie să acorzi, în primul rând, o importanţă deosebită sănătăţii acestuia. Când părul tău este uscat, despicat la capete sau supus constant fricţiunii, el se va încâlci mult mai repede. Specialiştii Salon Selena îţi recomandă ca, cel puţin o dată pe lună, să mergi la salon pentru îndepărtarea firelor despicate. Extensiile de păr sunt soluţia perfectă pentru acelea dintre voi care îşi doresc să aibă părul lung, frumos şi mai bogat, fără să fie nevoite să aştepte să ajungă la lungimea dorită, aşteptare care poate dura şi ani, în funcţie de lungimea actuală a părului, raportată la lungimea dorită ca rezultat final. La Salon Selena Timişoara aşteptarea ta ia sfârşit cu ajutorul noilor extensii din păr natural, cu cheratină, clips şi cu adeziv!  

Comentarii

comments