Shellac este descoperirea care combină uşurinta unui lac de unghii cu rezistenţa unui gel. Este o adevarată inovaţie care lasă în urmă “ciobiturile” şi oferă o durată prelungită de purtare a culorii. Acest tip de ojă semipermanentă a fost votat Gelul nr. 1 in lume de către Nails Magazine, timp de cinci ani consecutiv.

Reprezentanţii celui mai mare laborator din lume destinat doar îngrijirii unghiilor, au ascultat ceea ce consumatorii au vrut şi au lucrat împreună pentru a crea un produs inovator, care îmbină cele mai bune descoperiri ale extensiilor (ştiinţa polimer IPN) cu uşurinţa celor mai noi formule ale lacurilor de unghii. După ani de studiu şi teste, specialiştii CND au reuşit să descopere un nou material care aderă ferm pe suprafaţa unghiei, dar se îndepărtează repede şi uşor, în doar câteva minute, folosind foliile special create, fără a deteriora suprafaţa unghiei naturale.

shellac

Acest tip de ojă semipermanentă este creat pentru unghiile naturale care pur si simplu nu pot să păstreze lacul de unghii pe acestea mai mult de câteva zile, sau pentru persoanele care sfârşesc prin a strica o manichiură din cauza nerăbdării din timpul procesului de uscare. Oja semipermanentă este răspunsul revoluţionar pentru clientele care îşi doresc unghii superbe dar nu au timp să le menţină. Shellac conferă luciu extraordinar, profunzime culorii şi un finisaj perfect, ca tu să te bucuri de manichiura ta timp de 14 zile. Ajută unghiile slabe şi subţiri adăugând un strat care, deşi în aparenţă poate părea subţire, în realitate are rol puternic în protecţia acestora.

De asemenea, Shellac ajută unghiile fragile, adăugând un strat rezistent pentru o protecţie flexibilă. Chiar şi clienţii care nu puteau purta produse de unghii din cauza exfolierii, reacţiilor alergice sau problemelor legate de sănătatea unghiei vor putea purta cu succes Shellac! Este o formulă  hipoalergenică, inodoră şi uşor de purtat, fără restricţii.

Colectia completa CND Shellac:

shellac-colours

 

Colectia noua – ‘Paradise’ :

paradise collection  CND

 

Colectia noua – ‘Garden Muse’ :

new collection garden-muse-shellac

 

Colectia noua – ‘Flora & Fauna’ :

new collectin Flora & Fauna

Comentarii

comments