Aceste geluri sunt utilizate de mai bine de 40 de ani în Statele Unite pentru crearea unghiilor false cu adevărat superbe. Sunt folosite în cele mai de renume centre de înfrumuseţare de la nivel mondial. Nu au miros şi se bucură de un luciu permanent având un timp de uscare foarte scurt. Pot fi folosite şi la întreţinerea unghiilor, oferindu-le acestora un aspect natural. Salon Selena lucrează cu geluri IBD originale, punându-vă la dispoziţie o gamă de peste 50 de nuanţe.

ibd

Specialiştii Salon Selena lucrează întotdeauna în realizarea manichiurilor şi pedichiurilor urmând o serie de paşi, urmărind aplicarea corectă şi în etapele corespunzătoare. Nu vom intra în foarte multe detalii tehnice, însă vrem neapărat să ştiţi că, spre exemplu, înainte de aplicarea primului strat de gel, vom aplica o soluţie specială, care are rolul de a fixa gelul şi de a-i oferi acestuia rezistenţă. Straturile de gel care se aplică, primerul, stratul de gel de bază, cele două straturi de culoare şi cel de finalizare vor sta la lampa UV pentru un timp predefinit, pentru a se usca şi întări în mod optim. Dacă vă doriţi un luciu mai spectaculos pentru unghiile voastre, putem aplica la final un sigiliu, care va da manichiurii tale un aspect perfect şi cât mai aproape de aspectul unghiilor lungi, puternice, frumoase şi naturale.

Datorită faptului că unghiile noastre sunt mereu în creştesre, va trebui ca, cel puţin o dată la o lună, să ne faceţi o vizită la salon pentru refacerea spaţiilor rămase fără gel, pentru a vă putea bucura în continuare de o manichiură perfectă, în forma dorită şi, cel mai importantă, rezistentă. Culoarea o putem schimba oricând în orice fel de nuanţă îţi doreşti şi o putem asorta cu pietricele, picturi pe unghii, sclipici şi multe alte accesorii care vor scoate unghiile tale din anonimat.

Comentarii

comments