Ai visat şi ţi-ai făcut planuri despre cum va fi această zi dintotdeauna!

Iată că acum a sosit ziua cea mare în care vei fi mireasă şi, pentru ca să ai un look impecabil, trebuie să acorzi o atenţie deosebită coafurii tale care, la fel ca şi rochia de mireasă pe care o vei purta, trebuie să te reprezinte în totalitate, să îţi pună în valoare frumuseţea naturală şi să te facă să te simţi ca o adevărată prinţesă într-una din cele mai importante zile din viaţa ta. Oricare ar fi stilul pe care doreşti să îl adopţi, fie ca vrei o coafură lejeră de mireasă, accesorizată cu flori naturale sau o coafură vintage de mireasă, echipa Salon Selena îţi este alături pentru a-ţi împlini dorinţa.

Coafura mireasa (2)

Dacă doreşti să îţi schimbi culoarea părului înainte de nuntă, îţi recomandăm să îţi faci o programare din timp şi să realizăm această schimbare de look cu cel puţin o lună înainte de eveniment, pentru a te putea obişnui cu noul look, astfel încât să te simţi în pielea ta în ziua evenimentului. Dacă îşi doreşti o coafură de mireasă lejeră, cu bucle perfect definite şi un păr lung şi bogat, dorinţa ta se poate îndeplini cu ajutorul extensiilor din păr natural, pe care le vom coafa sau chiar vopsi aşa cum îşi doreşti.

Iar dacă îţi place mai degrabă o coafură rezistentă şi fermă, dar în acelaşi timp elegantă şi sofisticată, care să reziste cu brio distracţiei şi dansatului, până dimineaţă, poţi sta liniştită, hairstiliştii Salon Selena lucrează cu produse profesionale de coafat de cea mai bună calitate, pregătite să facă faţă chiar şi celor mai mari încercări: dansul mirilor, furatul sau răscumpărarea miresei.

Comentarii

comments