Le ţii cât e ziua de mare pe tocuri, alergi dintr-un loc în altul, când ai un răgaz mergi şi pe jos, ca să faci şi un pic de sport, printre picături, iar când vine seara te întrebi de ce te dor. Dacă picioarele tale te servesc cu atâta loialitate, de ce să nu le acorzi şi lor îngrijirea cuvenită?

Îţi recomandăm să nu uiţi să le programezi, periodic, la câte un tratament spa de hidratare, deoarece suntem convinşi că au nevoie, din când în când, de un moment de respiro, de relaxare şi îngrijire. Pedichiura spa reprezintă răsfăţul suprem pentru picioarele tale.

Complexul de produse folosite pune accentul nu doar pe aspect, cât şi pe îngrijire. În timpul şedinţei de pedichiură spa, pe lângă tratamentul cu produse specifice pentru îngrijirea călcâielor şi tratarea bătăturilor, dacă e cazul, vei primi din partea specialiştilor noştri şi sfaturi privitoare la nevoile mâinilor tale şi la produsele pe care ar trebui să le foloseşti, acasă, pentru îngrijirea acestora.

Unghiile tale de la picioare au şi ele nevoie de o îngrijire delicată. Pentru ca aspectul lor să fie unul ireproşabil, poţi opta pentru o manichiură cu ojă clasică sau semipermanentă iar în cazul în care îţi doreşti unghii mai lungi, poţi alege între o pedichiură cu gel pe unghia ta naturală sau tipsuri.

Specialiştii noştri folosesc doar produse profesionale de pedichiură, ojă din gama profesională O.P.I. şi SHELLACpentru manichiura semipermanentă iar unghiile false sunt realizate cu ajutorul gelurilor din gama profesională IBD, recunoscute la nivel internaţional ca fiind cele mai bune în acest domeniu. Paleta de culori disponibile în salonul nostru de înfrumuseţare cuprinde peste 50 de nuanţe.

La finalul şedinţei de răsfăţ vei pleca cu zâmbetul pe buze iar picioarele tale îţi vor mulţumi, cu siguranţă. Sigur, dacă vei dori, poţi achizitiona la plecare produse specifice de îngrijire pentru acasă.

Doar aşa te vei putea bucura tot timpul de frumuseţea picioarelor tale!

Comentarii

comments