Salon Selena înseamnă tradiţie, profesionalism şi respect pentru imaginea ta. Salon Selena este unul dintre saloanele de înfrumuseţare de prestigiu din Timişoara, cu o tradiţie de peste 15 ani. Salon Selena a fost primul din Timişoara care a folosit produse din gama celebrului brand de lux Kerastase. Salon Selena vă oferă servicii complete de înfrumuseţare: coafură, frizerie, cosmetică, manichiură şi pedichiură SPA, clasică, cu gel/tips sau ojă semipermanentă, masaj, LPG, cavitaţie, electrostimulare şi împachetări corporale. Salon Selena dispune de aparatură de ultimă generaţie, folosită şi în cele mai renumite saloane de înfrumuseţare din străinătate.

Produsele cu care lucrează specialiştii Salon Selena sunt cotate ca cele mai bune din domeniu şi nu sunt produse de larg consum, ci produse profesionale, pentru fiecare sferă de servicii oferite. Aparatura folosită este de ultimă generaţie şi include, pe lângă dotările standard, şi tot ceea ce înseamnă new entry în domeniu, de la ondulatorul conic pentru onduleori perfecte şi rezistente, care poate face din părul perfect întins bucle cu aspect natural, cu volum deosebit de la rădăcină şi care rezistă până la cinci zile, ondulatorul dublu pentru coafuri în valuri, atât de în vogă în ultima vreme, în special în rândul mireselor care îşi doresc coafuri lejere, dar în acelaşi timp sofisticate, placa pentru părul creponat şi multe alte dotări care fac din Salon Selena un centru de înfrumuseţare de cinci stele.

Salon Selena se implică activ în susţinerea tinerilor din diverse categorii sociale. A fost partener în cadrul mai multor evenimente, cum ar fi Miss Italia nel Mondo, concurs de frumuseţe destinat tuturor tinerelor din lume care au origini italiene iar de curând s-a implicat în proiectele inedite ale asociaţiei OncoHelp, numărându-se prin cei care au achiziţionat simbolul asociaţiei, dovleacul roz, reuşind astfel să contribuie financiar pentru a aduna suma necesară achiziţionării unui mamograf de câteva zeci de mii de euro, cu care vor fi făcute mamografii femeilor din mediul rural din Regiunea de Vest.

Comentarii

comments