Pachet Promotional Vopsit cu 1 tub de vopsea la pretul de 160 RON

PACHET PROMOTIONAL VOPSIT cu 1 tub de vopsea  la pretul de 160 RON 

Tu ce observi prima data cand te uiti la o femeie? Cel mai frecvent  raspuns pe care l-am primit la aceasta intrebare a fost : PARUL 

Acesta este acesoriul tau nepretuit care iti amplifica increderea in tine! 

Ne dorim pentru voi dragi cliente sa aveti parte zilnic de  o doza de incredere atunci cand va uitati in oglinda,  de aceea am conceput acest  pachet promotional care include:

VOPSIT + SPĂLAT + TUNS + COAFAT 

De  acest pachet poți beneficia în orice moment al anului , fiind special creat pentru ca tu sa ai mereu o culoare uniforma, un par ingrijit si sanatos.

Colegele noastre îți vor oferi cu drag consultanță profesională gratuită în ceea ce privește alegerea look-ului ce ți se potrivește, îți vor recomanda produsele potrivite tipului tău de par și îți vor explica pas cu pas cum sa iti ingrijesti parul acasa între vizitele la salon. 

Toate produsele folosite sunt produse profesionale marca ALFAPARF MILANO.

În cazul în care schimbarea de look dorită  necesita mai multă cantitate de vopsea prețul se actualizează în funcție de acest aspect , astfel prețul unui vopsit cu un 1 tub și jumătate de vopsea va fi 190 RON iar unul cu 2 tuburi va costa 220 RON.

Dacă dorești o programare sau informatii suplimentare o poți face trimitand un mesaj pe whatsapp la numărul 0763674673 , telefonic la numărul 0256293440 sau prin mesaj privat trimis paginii noastre de facebook.

 

See you soon,

ECHIPA SELENA 

Comentarii

comments