Tratament Cellula Madre + Tuns La Pretul De 100 Ron

Daca te confrunti cu par deshidratat, deteriorat,  lipsit de stralucire care necesita si tuns atunci acest pachet este pentru tine.

Fiecare inceput de luna iti  poate aduce o bucurie iar parul tau va arata mai sanatos ca oricand, profitand de pachetul nostru special conceput pentru nevoile parului tau valabil in intervalul 1-10 a fiecarei luni din an. 

Acest tratament este un elixir de regenerare & reînnoire a firului de păr care conține celule stem de argan, Vitamina F, extract de Semințe de In . 

Servicii incluse :

✔️spălat 

✔️fiolă tratament 

✔️tuns 

✔️coafat 

Efecte : 

✔️restructurare 

✔️strălucire 

✔️hidratare

✔️efecte vizibile de la prima utilizare 

Colegele noastre îți vor oferi cu drag consultanță profesională , îți vor recomanda in functie de nevoile parului tau tipul de tratament potrivit pentru a ajunge la un rezultatul optim  intr-un timp cat mai scurt si îți vor explica pas cu pas cum sa iti ingrijesti parul acasa si ce produse sa folosesti între vizitele la salon.

Dacă dorești o programare sau informatii suplimentare o poți face trimitand un mesaj pe whatsapp la numărul 0763674673 , telefonic la numărul 0256293440 sau prin mesaj privat trimis paginii noastre de facebook.

See you soon,

ECHIPA SELENA 

Comentarii

comments