Echipa

Alina Bodnariu, hairstilist

Alina-Bodnariu1Alina este absolventă a cursului de coafură organizat de Şcoala de Coafură Igiena, dar şi a mai multor cursuri de perfecţionare în domeniu, organizate de Wella, L’Oreal, Alfaparf, Matrix şi Previa şi având ca teme colorimetria în coafură şi tendinţe în coafură. Alina a participat la unul dintre seminariile organizate de celebrul Patrick Cameron, supranumit regele cocurilor, recunoscut în intreaga lume pentru talentul său în acest domeniu. Evenimentul a avut loc în cadrul galei Wella organizată la Bucureşti în urmă cu câţiva ani. Alina are peste 15 ani experienţă în domeniul hairstylingului şi, pasionată fiind de coafurile cu păr împletit, a învăţat arta acestora de la profesioniştii din Rusia. Aşadar, dacă îţi doreşti un coc deosebit sau o coafură cu păr împletit care să întoarcă toate privirile, fă-ţi programarea la Salon Selena Timişoara!

 

Lavinia Carţiş, hairstilist

Lavinia-Cartis1Lavinia a absolvit cursurile de coafură şi frizerie în cadrul şcolii UCECOM şi lucrează de mai bine de 12 ani ca şi hairstilist. Şi-a perfecţionat talentul participând la numeroase seminarii de profil. Cel mai mult îi place să realizeze coafuri ample, cochete, pentru evenimente deosebite, coafuri cu împletituri, dar şi coafuri romantice, coafuri office/business şi coafuri lejere de mireasă, pentru tinerele care îşi doresc un aspect cât mai natural şi diafan în ziua nunţii lor. Veţi putea discuta împreună despre accesoriile pe care doreşti să le adaugi coafurii tale de mireasă şi despre ce fel de voal să alegi, în funcţie de coafura pe care vrei să o porţi cu acest prilej.

Adriana Ţurcaş, hairstilist

Adriana-Turcas1Adriana are o experienţă de peste 10 ani în domeniul hairstyling-ului. A absolvit cursul de coafură-frizerie în cadrul Şcolii Ucecom, dar nu s-a oprit aici. Pentru că meseria sa presupune să fii mereu la curent cu ultimele noutăţi, Adriana a participat la diverse seminarii organizate de companii de renume în domeniul înfrumuseţării, având teme diverse, precum arta aplicării meşelor, tendinţe în tunsori, tehnica aplicării vopselelor de păr, schimbări de look prin transformări de culoare şi multe altele. Unul dintre seminariile la care a participat recent a avut-o ca lector pe una dintre hairstilistele cele mai cunoscute de la Hollywood, datorită coafurilor realizate unor solişti sau vedete din showbizul internaţional, ca Rihanna sau J Lo, pentru apariţiile acestora din videoclipuri şi producţii video.

Claudia Boncu, hairstilist

claudia boncuClaudia este absolventă a cursului de coafură-frizerie organizat de Şcoala Ucecom, dar şi a Facultăţii de Marketing din cadrul Universităţii Spiru Haret. Are o experienţă de aproape zece ani în domeniul hairstyling-ului şi este pasionată de tunsorile deosebite, dedicate în special domnilor care vor să aibă un look mai aparte, dar şi doamnelor şi domnişoarelor cărora le place să îşi schimbe mereu câte ceva la look-ul lor. Claudia este talentată şi în ceea ce priveşte arta extensiilor cu păr natural, ştie exact unde să le ataşeze pentru un aspect final superb, ştie să le coafeze aşa cum îşi doreşti şi să le îmbine perfect cu părul natural, astfel încât nu vei da niciodata de bănuit că porţi extensii. Claudia este pasionată şi de schimbările de look pentru bărbaţi.

Florentina Rădulescu, cosmeticiană

florentina radulescuFlorentina a fost pasionată din copilărie de arta pensatului şi a stilizării sprâncenelor. Tânăra îşi aminteşte cu drag cum, încă din vremea liceului, toate colegele îi solicitau „audienţă” pentru a le pensa. Rezultatele erau uimitoare de fiecare dată, astfel că Florentina avea mai mereu cliente fidele. Pornind de la această pasiune pentru sprâncene frumoase şi perfect definite, Florentina s-a înscris la şcoala de cosmetică „Ana Aslan”, specializându-se în tot ceea ce înseamnă cosmetică şi estetică facială. Experienţa şi simţul ei estetic vor face ca serviciile cosmetice de care veţi beneficia la Salon Selena să fie exact aşa cum vă doriţi. Florentina lucrează cu kitul profesional marca Anastasia Soare, care a modelat ani buni sprâncenele elitei de la Hollywood în salonul ei din Beverly Hills. Linia de produse creată de cea supranumită, pe bună dreptate, Regina sprâncenelor, dă o formă frumoasă sprâncenelor dumneavoastră, evidenţiind frumuseţea lor naturală.

 

 

Valeria Bostan, manichiurist-pedichiurist si stilist protezist de unghii

Valeria a fost pasionata de pictura inca din copilarie. A absolvit Facultatea de Arte din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara si cursul de manichiura-pedichiura organizat de Scoala de Afaceri si Meserii din Timisoara. A participat la seminarii de profil, dedicate picturilor pe unghii, organizate de renumita companie IBD, recunscuta peste hotare ca fiind una dintre cele mai bune din domeniu. Pentru Valeria, cei cativa milimetri patrati pe care ii are la indemana pentru pictarea unei unghii nu sunt niciodata un impediment. Modelele create de ea sunt intotdeauna pe placul clientelor noastre, mai ales ca tanara reuseste sa transpuna pe suprafata unghiilor tot ce isi doresc clientele: de la flori, personaje din desene animate, buburuze si multe altele, in functie de gusturile si preferintele fiecareia.

Comentarii

comments