Această opţiune îţi permite să afli un cost estimativ pentru serviciile Salon Selena dedicate mireselor, şi anume coafură şi machiaj profesional. Completează datele tale în formularul de mai jos şi vei fi sunat în cel mai scurt timp de un membru al echipei noastre, care îţi va oferi toate informaţiile de care ai nevoie.

Pentru a vedea şi cum se comportă coafura şi machiajul tău pe parcursul mai multor ore, aşa cum va fi cazul şi în ziua nunţii tale, specialiştii Salon Selena îţi recomandă să îţi faci o probă pentru aceste servicii înainte de data propriu-zisă a evenimentului. Costul va fi relativ mai mic, vei putea purta coafura şi machiajul la alte evenimente similare unde cu siguranţă că ai fost deja invitată şi vei putea astfel testa rezistenţa coafurii şi a machiajului, în funcţie de ceea ce îţi doreşti.O coafură mai bine fixată, de tipul cocurilor, va rezista mult mai mult, în vreme ce buclele s-ar putea să întâmpine mici probleme, dacă părul tău este mai moale.

Asigură-te din timp că totul şi aşa cum ai visat! Din partea specialiştilor Salon Selena vei avea tot sprijinul de care ai nevoie.

No Fields Found.

Comentarii

comments