VINYLUX este lacul de unghii suprem, de cea mai nouă generaţie, care oferă manichiurii şi pedichiurii tale o săptămână de perfecţiune. Ojele din gama profesională Vinylux promit şapte zile de rezistenţă fără cusur.

vinylux

Acest tip de ojă cu care lucrează specialiştii Salon Selena a fost creat după o tehnologie revoluţionară în acelaşi laborator mondial în care a fost realizată şi oja revoluţionară semipermanentă Shellac. Expunerea la lumina naturală fixează lacul şi creează o aderenţă de lungă durată. Contrar lacurilor de unghii de larg consum, care, cu trecerea timpului, devin fragile şi se deteriorează uşor, VINYLUX se usucă natural, are finisaj perfect, având şi proprietăţi de protecţie şi întărind unghia. După doar câteva minute de la aplicarea ojei poţi face orice cu mâinile tale, poţi vorbi la telefon, poţi răsfoi o revistă, deoarece lacul de unghii se va fi uscat perfect.

Astfel vei scăpa de grija că oja nu s-a uscat bine sau că ar mai putea avea nevoie de retuşuri. Nuanţele folosite de specialiştii Salon Selena sunt superbe, glossy, strălucitoare, radiante.

Vinylux – 7 zile

cnd_vinylux_esmaltes

Colectia noua – ‘Flora & Fauna’ :

new collection  flora & fauna vinylux

Colectia noua – ‘MUSE’ :

new collection vinylux MUSE collection

 

Culoarea anului – Marsala 

cnd-marsala-main
Fii fashion, poartă MARSALA, culoarea anului 2015!

Haideți să aflăm totul despre Marsala, culoarea anului 2015 în materie de manichiură-pedichiură, și nu numai!
Marsala este o nuanță versatilă și atrăgătoare, atât când vorbim de îmbrăcăminte, cât și pentru accesorii. Unghiile tale vor arăta superb în această culoare! Marsala este, de fapt, o nuanță pământie cu accente sofisticate și elegante. Această culoare derivă din Sangria, culoarea vinului și este o nuanță superbă și foarte chic!

Din punct de vedere cromatic, Marsala este o culoare cameleonică. Ea va evidenția orice altă nuanță îi pui alături, punându-te în valoare! Este una dintre acele culori pe care, dacă o asortezi cu o culoare rece, devine rece, la fel cum în asociere cu o culoare caldă, devine caldă!

Poți integra Marsala în garderoba ta, pentru că va fi o bază pentru orice ținută vrei să creezi! Marsala se potrivește cu aproape orice!
O vei regăsi în toate produsele dedicate înfrumusețării: ojă, ruj, fard de pleoape, fard de obraz, vopsea pentru păr si mascara, toate Marsala!

Pentru unghii, am putea spune că Marsala se potrivește atât în zilele friguroase, dacă ai o personalitate puternică și o garderobă aidoma. Primăvara poart-o cu un look boho-chic, vara cu accente de sclipici multicolor iar toamna asorteaz-o cu întreaga paleta de roșu, galben sau portocaliu ruginiu! Ne putem juca și cu textura, aplicând lac de unghii pentru strălucire sau pentru matifiere. Dintr-o singură nuanță de ojă poți obține variante pentru toate cele patru anotimpuri!

Comentarii

comments