Îţi serbezi ziua de naştere în curand? SALON SELENA îţi face un CADOU inedit: câte lumânări ai pe tortul aniversar, atât ai reducere la serviciile noastre de înfrumuseţare!
Regulamentul ofertă:

1. Persoanele care vor să beneficieze de oferta noastră, trebuie să ne trimită pe adresa de email office@salonselena.ro datele de contact (nume, vârsta şi număr de telefon) cu cel puţin o săptămână înainte de ziua lor de naştere si să se prezinte la salon la data programării pentru serviciile dorite cu cartea de identitate, pentru stabilirea exactă a procentului de reducere aferent vârstei.
2. Programările pentru serviciile reduse se vor face telefonic, la numărul 0256.293.440 sau personal, la sediul salonului nostru, cu cel puţin 24 de ore înainte.
3. Oferta este dedicată persoanelor care locuiesc în Timişoara şi în localităţile învecinate din judeţul Timiş.
4. Persoanele care beneficiază de această ofertă iau la cunoştinţă faptul că, prin înscrierea în cadrul acestei oferte, Salon Selena Timişoara poate utiliza fotografii cu ei şi mesajele postate de ei, în scopul mediatizării salonului.
5. Oferta este valabilă doar pentru beneficiar, este netransmisibilă si nu se poate incasa contravaloarea ei în bani.
6. Salon Selena Timişoara poate decide, în orice moment întreruperea sau încetarea ofertei, fără o înştiinţare prealabilă.

Comentarii

comments