Fii fashion, poartă MARSALA, culoarea anului 2015!

cnd-marsala-main
Marsala este o nuanță versatilă și atrăgătoare, atât când vorbim de îmbrăcăminte, cât și pentru accesorii. Unghiile tale vor arăta superb în această culoare! Marsala este, de fapt, o nuanță pământie cu accente sofisticate și elegante. Această culoare derivă din Sangria, culoarea vinului și este o nuanță superbă și foarte chic!

Din punct de vedere cromatic, Marsala este o culoare cameleonică. Ea va evidenția orice altă nuanță îi pui alături, punându-te în valoare! Este una dintre acele culori pe care, dacă o asortezi cu o culoare rece, devine rece, la fel cum în asociere cu o culoare caldă, devine caldă!

Poți integra Marsala în garderoba ta, pentru că va fi o bază pentru orice ținută vrei să creezi! Marsala se potrivește cu aproape orice!
O vei regăsi în toate produsele dedicate înfrumusețării: ojă, ruj, fard de pleoape, fard de obraz, vopsea pentru păr si mascara, toate Marsala!

Pentru unghii, am putea spune că Marsala se potrivește atât în zilele friguroase, dacă ai o personalitate puternică și o garderobă aidoma. Primăvara poart-o cu un look boho-chic, vara cu accente de sclipici multicolor iar toamna asorteaz-o cu întreaga paleta de roșu, galben sau portocaliu ruginiu! Ne putem juca și cu textura, aplicând lac de unghii pentru strălucire sau pentru matifiere. Dintr-o singură nuanță de ojă poți obține variante pentru toate cele patru anotimpuri!

Oferta mirese

Te casatoresti anul acesta? Vino la Salon Selena si alege-ti coafura si machiajul de mireasa care ti se potriveste!

Fa-ti programarea din timp la Salon Selena si ai, GRATUIT, pentru mirele tau, un tuns! In plus, primesti bonus si un coafat, pentru mama, soacra, nasa sau domnisoara de onoare! Informatii la numarul de telefon 0256-293-440! Va asteptam cu drag!

Bine ai venit pe site-ul nostru

Aici vei afla în timp real tot ce se poartă în materie de coafuri, tunsori, coafuri de mireasă, vei afla care sunt cele mai noi produse pentru manichiuri perfecte şi cum poţi avea chiar tu parte de ele!

Ne-am propus pentru moment să vă spunem care sunt culorile de păr aflate în vogă anul acesta! Ei bine, se poartă din nou arămiul, o culoare extrem de pretenţioasă, dar în acelaşi sofisticată. Longevitatea reflexelor de arămiu în preferinţele specialiştilor este o surpriză plăcută am putea spune, deoarece ne aflăm, iată, la al patrulea sezon în care arămiul, din ce în ce mai difuz sau din contră, extrem de intens, îmbogăţeşte fiecare culoare, de la maronul închis, până la nuanţele de blond deschis.

Fă-ţi şi tu programarea la Salon Selena ca să te bucuri de cele mai în vogă coafuri şi de cele mai căutate nuanţe de păr!