Cadoul tau de Craciun vine de la Salon Selena Timisoara 8/12/2012

Intampina sarbatorile de iarna cu un look nou!

Salon Selena Timisoara pune la bataie premii substantiale pentru primii trei clasati:

Premiul 1 – servicii de infrumusetare in valoare de 1.000 lei
Premiul 2 – servicii de infrumusetare in valoare de 600 lei
Premiul 3 – servicii de infrumusetare in valoare de 400 lei

Ce trebuie sa faci?

1. Trimite-ne pe adresa noastra de email, office@salonselena.ro, o fotografie cu tine in preajma bradului de Craciun, alaturi de datele tale personale de contact (nume, numar de telefon). Noi vom posta fotografia pe Fan Page-ul nostru. Intra si tu pe pagina noastra si eticheteaza-te in fotografie.

2. Da LIKE Fan Page-ului nostru, aici

3. Aduna cele mai multe voturi (like-uri)

4. Pentru ca voturile sa fie validate, si prietenii care au dat like fotografiei tale vor trebui sa dea like Fan Page-ului nostru.

*Regulamentul de desfasurare al concursului il puteti gasi pe pagina noastra de Facebook, la sectiunea Notite.

Vino la evenimentul verii in arta infrumusetarii! 12/7/2012

Salon Selena scoate în joc în luna iulie 2012 cel mai mare premiu oferit de un salon de înfrumuseţare din Timişoara: servicii profesionale în valoare totală de 1.000 de lei pentru o schimbare radicală de look! Posteaza o fotografie actuala cu tine pe pagina evenimentului nostru sau trimite-ne-o pe adresa noastra de email, office@salonselena.ro!

Poti fi chiar tu castigatoarea concursului lunii iulie organizat de Salon Selena Timisoara si a unui pachet de servicii complete pentru o schimbare totala de look, in valoare de 1000 lei!

Detalii puteti afla accesand pagina de facebook a evenimentului.

Stilistul Andrei Bagita la Salon Selena Timisoara 9/4/2012

Stilistul clujean Andrei Bagita s-a făcut remarcat graţie tehnicii sale inedite de a tunde cu foc, folosind de la beţe lungi de chibrit până la aparate autogen şi lămpi de gaz, precum şi prin tatuajele în păr pe care le face. Chiar dacă mulţi sunt probabil reticenţi la gândul că s-ar putea trezi cu părul în flăcări şi şi-ar putea deteriora podoaba capilară, pe mâna sa s-au lăsat deja o mulţime de persoane, de la Connect-R la unele dintre manechinele lui Cătălin Botezatu, iar stilistul spune că tehnica pe care o foloseşte nu este dăunătoare pentru păr. (sursa)

Concurs pe Facebook organizat de Salon Selena 11/3/2012

Participarea la concurs consta in trimiterea unei  fotografii a Dvs sau a unei persoane dragi pentru care doriti cu o coafura speciala ( poate fi si coafura de mireasa) , sau tunsoare la adresa noastra de mail impreuna cu numele si numarul de telefon al celui ce vrea sa participe la concurs . Noi vom incarca fotografia pe pagina de facebook a salonului in aproximativ o ora de la primirea acesteia.Dupa ce veti regasi fotografia pe pagina noastra de facebook folositi optiunea tag pentru a va identifica. Distribuiti mai departe si invitati-va prietenii sa participe si ei .Detinatorii fotografiilor care vor primi cele mai multe like-uri pana la data de 31.03.2012 ora 23:59 vor primi cate unul din urmatoarele premii:

Premiul I – servicii oferite de Salon Selena in valoare de 600 ron

Premiul II – servicii oferite de Salon Selena in valoare de 400 ron.

Premiul III – servicii oferite de Salon Selena in valoare de 200 ron.

Important : pentru ca votul sa fie valabil fiecare votant trebuie sa dea like si paginii oficiale a salonului

Mult succes!

——————————————–

Concursul s-a terminat!

Clasament concurs organizat de catre Salon Selena Timisoara

Locul I Andreea Florina 1.245
Locul II Anca Maria 1.240
Locul III Mihaela Krein 1.119

Va multumim pentru participare si tineti aproape! Urmeaza multe alte surprize din partea Salon Selena Timisoara